maandag 25 augustus 2008

Te en de NS

Thecla en de NS is geen goede combi. Dat weet iedereen die wel eens tegelijkertijd met Thecla in de trein heeft gezeten. Want ook al reis je niet samen, Thecla heeft vodoende invloed om een trein te stoppen, stuk te laten gaan, of helemaal niet te laten rijden. Het is dus zinvol om voordat je op reis gaat even navraag te doen bij Thecla of zij niet toevallig die dag gebruik maakt van de NS.

Ik kende Thecla nog niet eens (nouja 1x ontmoet) en het was al raak! Wij gingen allebei naar de OCN in de Rai, het was het najaar van 2006. De stoptrein van Leiden naar Hilversum. Bij Hoofddorp een mededeling.... en was brand in de Schipholtunnel. Hoe ze het doet, doet ze het maar iedereen moest uit de trein en met een bus verder. We hebben samen nog gezocht naar een taxi maar dat schoot niet op. Het werd wachten op een overvolle bus. Ondertussen had Thecla met haar mobiele telefoon hulptroepen geinformeerd die ons konden vertellen waar wij het beste uit konden stappen om op zoek te gaan naar een andere bus. Na uren reizen en gezellig kletsen (uiteraard) kwamen we in de Rai om tot de conclusie te komen dat veel mensen last hadden van de vertraging en dat het congres later begon.



Met dank aan: OCN foto-impressie van de dag.


Het werd een leuke dag.

Gelukkig ging ik die dag later naar huis zodat Thecla op de terugweg geen roet in het eten kon gooien. Ik heb wel voor de zekerheid even met de NS gebeld om te checken of de treinen wel reden.

Te ik zal nog even moeten wennen om je niet te bellen als ik ga treinen, ben het inmiddels zo gewend :)

Heel veel plezier in Nijmegen!!

Mo(qub) - Liesbeth

Geen opmerkingen: